Jonathan Rea ha guanyat les cinc curses que s'ha fet fins ara en el mundial de Superbikes (worldsbk.com)

Rea trenca l'hegemonia de Davies a l'Aragó i imposa la seva tirania al mundial de Superbikes

El pilot gal·les ha caigut a l'última volta i ha perdut l'opció de fer el quart doblet seguit a Motorland. Melandri i Van der Mark han completat el primer podi.
Actualitzat

Jonathan Rea ha fet el cinc de cinc en el que ja es pot considerar un inici pletòric en la present temporada de Superbikes. El bicampió ha guanyat la primera cursa de la cita a l'Aragó, una prova en la qual Chaz Davies havia fet doblet els tres últims anys.

Ja no podrà ser per al pilot de Ducati, tot i que ha estat ben a punt de guanyar. Després d'una sortida excel·lent des de la "pole", s'ha situat davant de Rea i ha liderat la prova fins que s'estava a punt d'arribar a l'ultima volta.

En aquell moment ha pagat el mal estat de les gomes després de tota una cursa en la qual els dos pilots han regalat una batalla espectacular als aficionats del circuit de Motorland. El gal·lès ha seguit forçant en els últims revolts per resistir els atacs de Rea fins que la roda del davant l'ha traït i l'ha fet anar per terra.

Això ha fet guanyar un lloc inesperat a Marco Melandri, que ha pujat al segon lloc del podi, davant de Tom Sykes, que també perd una mica de pistonada pel que fa al líder del campionat. Els han seguit Alex Lowes, Michael van der Mark i Jordi Torres

Xavi Forés, que s'havia recuperat d'una caiguda en la volta cinc, ha plegat a la penúltima volta i ha protagonitzat la imatge impactant de la jornada: la moto se li ha encès en flames, i ell mateix ha quedat envoltat en una bola de foc quan intentava dirigir-la on els comissaris poguessin arribar amb els extintors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut