Nadal celebra un dels punts del partit

Rafael Nadal supera Medvedev en cinc sets a Nova York i suma el dinovè Grand Slam

El de Manacor derrota, en un gran partit, el rus Daniil Medvedev en cinc sets (7-5, 6-3, 5-7, 4-6 i 6-4) i suma el seu quart Open dels Estats Units
Actualitzat
TEMA:
Rafa Nadal

Nadal ha tornat a guanyar un US Open i ha fet un gran partit a la pista Arthur Ashe de Nova York. Un partit èpic que ha arribat quasi a les cinc hores de joc i on els dos jugadors han exhibit un gran joc, que ha fet xalar de valent el públic de Flushing Meadows.

En el primer set, Nadal ha recuperat ràpidament un servei perdut en els primers jocs i ha guanyat la primera mànega amb un nou break en el darrer joc per sumar el 7 a 5.

En el segon, amb un trencament en el sisè joc, ha imposat un millor ritme de partit i ha sentenciat amb el servei la segona mànega.

En el tercer set, i amb un trencament a favor 3 a 2, Nadal ha vist com Daniil Medvedev reaccionava per posar-se-li al davant, 4 a 3. El rus ha començat a donar mostres del seu potencial, ha apujat el nivell de joc i ha acabat sumant el tercer set.

Davant un públic incrèdul, Daniil Medvedev ha trobat el ritme i la confiança per, amb uns cops extraordinaris, forçar el cinquè set.

La batalla i el nivell extraordinari de tenis ha continuat en un dramàtic i emocionant cinquè set. Tots dos jugadors han fet gala de la seva capacitat mental. Però ha estat Rafael Nadal qui ha acabat guanyant la partida en una final que serà recordada durant molt de temps.

El mallorquí suma el seu quart Open dels Estats Units i ja té dinou títols de Grand Slam, a només un dels 20 de Roger Federer, que són tot un rècord en el circuit mundial.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut