Lewandowski celebrant un dels seus gols

Què ha fet Lewandowski: els motius del seu canvi de rendiment

El punt d'inflexió del polonès en els darrers mesos té una explicació
Laia Tudel Actualitzat
TEMA:
Lewandowski

Dimecres, a París, vam veure un dels millors partits de Robert Lewandowski, i això que no va marcar cap gol. Va ajudar l'equip amb el seu joc i el polonès està satisfet amb el rendiment que va tenir. De fet, en el tram final de la seva carrera s'imagina una versió d'ell més associativa.

Aquest canvi futbolístic a què aspira és un dels motius del nou Lewandowski. L'altre motiu és físic.

Aquesta temporada, el seu estat de forma li ha portat maldecaps, no se s'ha sentit còmode amb el seu estat físic i això li ha fet baixar el rendiment. Des que va arribar, va notar molt el canvi en els entrenaments que es fan al Barça --amb més pilota i menys intensitat física-- i els que es fan a Múnic (tot i que no ho pensava com a crítica, sinó com a diferència amb la qual ell no es troba còmode).

((Europa Press))

Xerrada amb Xavi Hernández

D'això en va parlar molt amb Xavi; és el jugador que més vegades va demanar a l'staff fer entrenaments personals i exercicis amb més intensitat. Cap al desembre, Lewandowski es reuneix amb Xavi i li planteja una proposta per complementar els seus entrenaments físics, amb més feina individual.

A partir d'aquell moment, Lewandoski --sempre que la setmana ho permet-- fa un parell d'entrenaments individuals després dels entrenaments de grup. Es queda a entrenar ell sol amb algú de l'staff del Barça, amb exercicis més intensos i adaptats al seu joc.

A més, fa una feina extra en un gimnàs privat a prop de casa seva.

 

Des de fa unes setmanes, Lewandowski ha vist que tots aquests canvis comencen a donar fruits. Ell es troba millor físicament, i a poc a poc es va sentint més segur, en aquesta nova versió que busca al camp d'un Lewandowski més associatiu.

ARXIVAT A:
Lewandowski
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut