El cotxe guanyador de les 24 Hores de Le Mans (EFE).

Porsche guanya les 24 Hores de Le Mans aprofitant el mal dia de Toyota

La marca alemanya ha guanyat per tercera temporada consecutiva aquesta cursa de resistència
Actualitzat

Porsche, amb el cotxe número 2 pilotat pels neozelandesos Brendon Hartley i Earl Bamber, i l'alemany Timo Bernhard, ha aconseguit la seva victòria número 19 (les tres últimes, consecutives) a les 24 Hores de Le Mans.

Darrere dels guanyadors, i per primera vegada en la història, dos cotxes de la categoria LMP2 han fet podi. Segon ha estat l'Oreca Gibson de l'escuderia de l'actor Jackie Chan, pilotat per Laurent-Tung i Jarvis, i tercer l'Oreca Gibson de l'escuderia Vaillante Rebellion que pilotaven Piquet, Heinemer i Beche.

El cotxe guanyador va tenir una avaria quan només s'havien disputat tres hores i mitja de la cursa, i això el va obligar a estar gairebé una hora aturat al garatge. El mal dia del gran rival de la marca alemanya, Toyota, l'ha permès remuntar. La retirada del Porsche número 1 quan era líder li ha acabat de facilitar el triomf. A falta d'una hora pel final, el Porsche 2 s'ha posat al capdavant de la competició de forma definitiva.

Toyota semblava preparada per trencar l'hegemonia de Porsche de les dues anteriors edicions de les 24 Hores de Le Mans en aconseguir la "pole" marcant un rècord.  Dels seus tres cotxes, però, dos han abandonat. Un ho ha fet després de liderar la cursa durant 9 hores. El tercer ha acabat a 27 voltes del vencedor. L'any passat, una avaria a sis minuts de la conclusió va deixar la marca japonesa sense una victòria que tenia feta.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut