Pochettino creu que Neymar està feliç perquè ha treballat bé

Pochettino conquereix el seu primer títol amb el PSG a la Supercopa francesa

El conjunt entrenat pel tècnic argentí s'ha proclamat campió de la Supercopa de França després de derrotar en la final disputada a Lens l'Olympique de Marsella
David Carballo Actualitzat

Mauricio Pochettino ha conquerit aquest dimecres el seu primer títol com a entrenador del París Saint-Germain. El conjunt entrenat pel tècnic argentí s'ha proclamat campió de la Supercopa de França després de derrotar en la final disputada a Lens a l'Olympique de Marsella per 2 gols a 1.

El PSG, pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Champions, s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Icardi en el minut 39. En la represa, Neymar ha reaparegut després d'un mes de baixa per lesió i el crac brasiler, que ha entrat al terreny de joc en el minut 65, ha acabat sentenciat en el 85 transformant un penal.

En el 89, Payet ha reduït distàncies i ha posat una mica d'emoció al tram final. En els cinc minuts de descompte, l'OM s'ha abocat a l'atac per buscar el gol que forcés la pròrroga, però no l'ha trobat i no ha pogut evitar el triomf del PSG, que ha sumat el seu vuitè títol consecutiu en aquesta competició.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut