Pablo Machín: "Signaria guanyar dos de cada tres partits"

L'entrenador blanc-i-blau confia tornar de San Mamés amb els tres punts però admet que no serà gens fàcil tenint en compte que porten cinc partits sense guanyar
Actualitzat
TEMA:
Pablo Machín

Pablo Machín ha comparegut en roda de premsa després de dirigir una última sessió d'entrenament de l'Espanyol abans que el conjunt blanc-i-blau posi rumb cap a Bilbao per enfrontar-se a l'Athletic Club.

"Quan competeixes cada 3 o 4 dies, el físic se'n pot ressentir. Tenim un partit superexigent pel rival i pel que ens trobarem a San Mamés. L'afició empeny molt l'equip i és un rival amb molta verticalitat, ens poden fer molt de mal per les bandes. Porten cinc jornades sense guanyar i per mi això és perillós. Només competint tindrem opcions d'aconseguir la victòria."

 

Balanç després dels tres primers partits

"El més importants són els resultats. Signaria guanyar 2 partits de cada 3. L'actitud és molt bona per part dels jugadors. Hem de millorar en l'aspecte ofensiu i aconseguir una mica de tranquil·litat. Cada dia està més clara la idea del joc i les dues victòries seguides ens animen per començar a sumar punts."

 

Possibles nous fitxatges

"Poden passar moltes coses d'aquí que s'obri el mercat d'hivern. El meu mercat són els meus jugadors i m'he de centrar a treure'ls el màxim rendiment. Ens queden tres mesos per veure què fem."

 

 

 

Melendo és baixa perquè té uns problemes intestinals i no ha pogut participar a l'entrenament.

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut