Oriol Cardona travessa la meta en tercera posició

Oriol Cardona es penja la medalla de bronze al Mundial

L'atleta banyolí ha estat tercer per darrera del nord-americà Jim Walmsley i l'italià Ricardo Puppi, mentre que en categoria femenina la igualadina Sheila Avilés ha acabat cinquena
Actualitzat

El català Oriol Cardona ha guanyat la medalla de bronze al Mundial de curses de muntanya organitzat per la Federació Internacional d'Atletisme i que s'ha disputat a Villa La Angostura, a la Patagònia. L'atleta banyolí ha completat el recorregut de 41,5 quilòmetres i en els que s'arribava a un màxim de 2.184 metres d'altura amb un temps de 3 hores, 20 minuts i 42 segons.

L'or ha estat per al nord-americà Jim Walmsley, que s'ha imposat amb un crono de 3:12.34 i la plata se l'ha penjat l'italià Francesco Puppi (3:13.21), mentre que un altre català, Andreu Simon, ha acabat en cinquena posició després de culminar una espectacular remuntada.

En categoria femenina, la igualadina Sheila Avilés, vigent guanyadora de la Copa del Món, ha estat cinquena en una prova on el títol mundial se l'ha adjudicat la romanesa Cristina Simon, que s'ha penjat l'or per davant de les franceses Adeline Roche i Blandine L'Hirondel, plata i bronze, respectivament.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut