Nova polèmica climàtica al PSG: el seu autobús viatjarà buit de París a Lisboa

El PSG torna a estar al centre de la polèmica per enviar el seu luxós autobús de París a Lisboa, on el club francès jugarà contra el Benfica
Redacció Esport3 Actualitzat

Enmig de les crítiques per l'ús de l'avió per a viatges curts, l'autocar del PSG recorrerà 1.800 quilòmetres fins a Lisboa per traslladar els jugadors des de l'hotel on s'allotjaran fins a l'estadi Da Luz, on es jugarà el partit de la Champions League l'11 d'octubre.

Le Parisien ha explicat, citant fonts del club, que aquesta decisió està motivada per motius de seguretat: l'autobús del PSG té vidres antibales i el club té conductors especialitzats en la conducció en entorns tensos i complexos.

Segons la ràdio RMC, la pràctica d'enviar un autocar buit per assegurar rutes en una ciutat determinada és habitual en altres grans clubs europeus, en alerta des de l'atemptat del 2017 a l'autobús del Borussia Dortmund.

El PSG va ser durament criticat pel govern francès i algunes ONG per una broma de l'entrenador del club, Christophe Galtier, que va respondre amb ironia quan se li va preguntar per què els jugadors feien tants viatges amb avió quan podien agafar un tren, menys contaminant per a viatges curts. Davant les rialles de Mbappé, Galtier va dir que la propera vegada anirien en "carro de vela".

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut