Nick Kyrgios reclama en un moment del partit mentre alguns aficionats l'escridassen (Reuters)

Nick Kyrgios admet que va escopir a un aficionat

El tenista australià lamenta que un sector dels espectadors es dedicava a insultar-lo i faltar-li al respecte
Redacció Esport3 Actualitzat

Nick Kyrgios va refermar una mica més la seva fama de tenista rebel quan va admetre que havia escopit a un aficionat que l'havia insultat durant la seva estrena al torneig de Wimbledon, saldada amb victòria davant Paul Jubbs (3-6, 6-1,7-5, 6-7 (3) i 7-5).

El tenista australià, que es va estar una bona estona discutint amb el jutge de cadira i amb una jutge de línia durant el partit, es va mostrar al final molt molest pel comportament d'un sector del públic.

"Ha sigut una falta de respecte. Algú em va insultar, em va dir que era una merda, des del públic. Això és normal? No entenc per què passa contínuament. Estimo Wimbledon. No té res a veure amb el torneig. És simplement una generació de gent que es creu que per ser a les xarxes socials tenen el dret de dir el que vulguin i ho continuen fent a la vida real. Sort que hi ha una tanca i físicament no puc fer res, perquè si no, acabaria tenint problemes."  

Preguntat específicament per si va escopir un espectador, Kyrgios ho va admetre: "Sí, a una de les persones que m'ha faltat al respecte. No li hauria fet això a algú que m'hagués donat suport."  

 
 

 
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut