Nadal reapareixerà a Montecarlo després d'un mes de baixa per una lesió al genoll

El manacorí se sent a punt i dimecres passarà la prova de foc contra Roberto Bautista, botxí en primer ronda de l'australià John Millman
Actualitzat

Després de la retirada fa un mes del torneig d'Indian Wells per molèsties al genoll, Rafa Nadal torna a la competició al Masters 1000 de Montecarlo. El manacorí se sent a punt i dimecres passarà la prova de foc contra Roberto Bautista, botxí en primer ronda de l'australià John Millman per 3-6, 6-1 i 6-1. El partit permetrà veure si Nadal està plenament recuperat en un dels seus tornejos més especials de la temporada i que ja ha conquerit en onze ocasions.

"Estic molt content de tornar a Montecarlo, és un torneig molt especial, un dels més bonics de l'any sense cap dubte. Per a mi personalment és un dels tornejos més especials de l'any. Feliç de tornar a la competició, evidentment després d'Indian Wells vaig passar uns moments complicats perquè després d'una retirada sempre necessites un temps per acceptar-ho, i més quan ha passat massa vegades les últimes temporades, però intento ser positiu, treballar de la manera adequada i estar llest per començar aquest dimecres contra un company com és Roberto."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut