Mourinho durant el partit de diumenge passat contra el Burnley (EFE / EPA / Matthew Childs)

Mourinho sobre el rendiment de Gareth Bale: "Pregunteu-l'hi al Reial Madrid"

El jugador gal·lès porta quatre gols en els últims quatre partits i sembla haver-se consolidat en l'onze titular de Mourinho, tot i els seus dubtes en els quatre primers mesos al Tottenham
Redacció Esport3 Actualitzat

José Mourinho, entrenador del Tottenham Hotspur, ha animat els periodistes a preguntar al Reial Madrid per què Gareth Bale ha trigat tant a rendir a bon nivell al conjunt anglès. Bale, que abans del cap de setmana només havia jugat dos partits de titular a la Premier League, porta quatre gols en els últims quatre partits i sembla haver-se consolidat en l'onze titular de Mourinho, tot i els seus dubtes en els quatre primers mesos al Tottenham.

"Pregunteu-l'hi al Madrid. Potser ells et podran contestar i podràs entendre per què li ha costat tant (arribar a aquest nivell). Potser la clau és la paciència", ha explicat el tècnic portuguès.

Mourinho també ha confirmat que Bale serà en el partit contra el Fulham, encara que no ha especificat com a titular o suplent. El gal·lès, que va arribar l'estiu passat cedit pel Reial Madrid, va jugar 70 minuts en la victòria contra el Burnley i va aconseguir el seu primer doblet des del setembre del 2019.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut