Miguel Cardenal (TVE)

Miguel Cardenal preveu divuit medalles olímpiques als Jocs de Rio

El "feedback" sobre la Vila Olímpica és positiu per part dels esportistes
Actualitzat

El president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, preveu divuit medalles olímpiques per als esportistes espanyols als Jocs de Rio, segons els estudis portats a terme.

El "feedback" sobre la Vila Olímpica és positiu. Segons alguns esportistes, és de les millors en què han estat: "L'entorn de la Vila està molt protegit i quan surts hi ha una sèrie de recomanacions que qualsevol estranger que viatja al Brasil coneix i els esportistes catalans les seguiran".

Cardenal no ha volgut posar nom propi a les possibles medalles olímpiques de la delegació espanyola però ha citat la bicampiona del món de bàdminton i número u, Carolina Marín; Ruth Beitia, capitana de l'equip d'atletisme, i Miguel Ángel López, campió del món de marxa.

Sobre el virus del Zika, el secretari d'Estat per a l'Esport considera que és una polèmica i que els esportistes en tenen ple coneixement: "Pendran les mesures de prevenció que els hem donat i espero que sigui un incident del qual no haguem de parlar. Gasol? Sé la passió que té per la selecció espanyola i tampoc va dir que no aniria als Jocs".

Miguel Cardenal mostra la seva satisfacció pel tenista Rafa Nadal, abanderat de la cerimònia d'inauguració divendres i que ha confirmat que disputarà els tres tornejos individuals, dobles i dobles mixtos.

Sobre la sanció que recau en la delegació russa per dopatge, confia que es podrà protegir els esportistes nets i poder confirmar-los que competiran en igualtat de condicions.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut