Messi i clàssic, unes xifres de rècord

Leo Messi és el màxim golejador en la història dels clàssics i avui empatarà amb Sergio Ramos al capdavant de la classificació de duels disputats: 45
Xavi Lemus Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

El capità blaugrana és el màxim golejador a la història dels enfrontaments entre el Barça i el Madrid amb 26 gols, 8 gols més que Di Stefano i Cristiano Ronaldo, dos mites blancs.

A nivell de partits jugats és el segon jugador en el rànquing amb 44 duels disputats, però avui empatarà en el primer lloc amb Sergio Ramos, que en porta 45 i no jugarà. Darrere d'ells hi ha Xavi, amb 42.

Del total de 26 dianes fetes als clàssics, 15 les ha fet al Bernabéu, el camp on més gols ha fet com a jugador blaugrana lluny del Camp Nou. Es va estrenar amb dos gols en un triomf històric com va ser el 2 a 6 del maig del 2009 amb Pep Guardiola a la banqueta. L'any del primer sextet del futbol mundial aconseguit pels blaugranes.

El segon cop que va repetir doblet també va ser un dia per recordar, amb motiu de la semifinal de la Champions on el Barça es va endur la victòria per zero a dos i Leo Messi va fer un dels seus millors gols com a jugador culer, una autèntica obra d'art. Gràcies a aquest triomf, es van classificar per a la final de Wembley i es van endur el títol europeu.

En terreny madridista també ha estat capaç de fer un hat-trick, va ser amb motiu de la victòria per 3 a 4 amb el Tata Martino a la banqueta, en aquest cas en partit de Lliga el març del 2014.

Una altra nit llegendària es va produir l'abril del 2017. Messi va fer un doblet en el triomf per 2 a 3 i aconseguia el gol 500 com a blaugrana. I ho va celebrar fent el gol de la victòria en l'últim sospir i mostrant la seva samarreta al Bernabéu.

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut