L'amenaça contra Barça i Madrid de no jugar a Europa, a punt de desfer-se com un terròs de sucre (@FCBarcelona_cat)
Clàssic

Griezmann i Piqué són suplents contra el Madrid; Araujo, titular

Els blaugranes sortiran amb tres centrals, en una alineació que torna Frenkie de Jong al mig del camp. Els de Koeman i Zidane saben que per guanyar la Lliga no poden perdre el clàssic

Jordi GrauActualitzat

No serà definitiu, però el Madrid-Barça d'aquesta nit té aires d'autèntica final de la Lliga. Amb permís del líder actual, l'Atlètic de Madrid, el clàssic pot suposar un pas endavant en la lluita pel títol.

POTS SEGUIR AQUÍ la prèvia del clàssic

 

 

 

POTS SEGUIR AQUÍ TOTS ELS PARTITS EN DIRECTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I això que fa només unes setmanes, ni Madrid ni Barça es veien amb opcions de proclamar-se campions. Ara, però, la part alta de la classificació està tan ajustada que l'Atlètic de Madrid ja comença a notar l'alè dels seus perseguidors. Tots dos, Madrid i Barça, es disputaran tres punts vitals per fer-se forts en aquesta lluita.

Ronald Koeman deixa a la banqueta Antoine Griezmann per al partit contra el Madrid. El tècnic neerlandès ha donat entrada a l'onze titular a Ronald Araujo, una titularitat que torna Frenkie de Jong al mig del camp.

Per la seva banda, Zinedine Zidane deixa a la banqueta Isco i Marco Asensio i dona la titularitat a Valverde.

 

 

Un partit diferent

Ronald Koeman, entrenador del FC Barcelona, va valorar el clàssic com "un partit diferent de la resta".

"Nosaltres estem lluitant per guanyar la Lliga després d'una molt bona ratxa i el Madrid és el Madrid. Han tingut moltes crítiques però aquí estan. Jo no soc partidari de la gent que ha criticat tant el Madrid perquè tenen jugadors impressionants. L'equip està fort físicament i té opcions de guanyar el partit"

En canvi, el Madrid té algunes baixes importants. Hazard, Carvajal, Sergio Ramos i Varane no disputaran aquest clàssic a Valdebebas. Segons Zinedine Zidane:

"Estem jugant molt bé i amb resultats positius. Hem millorat molt en defensa però haurem de fer un gran partit si volem guanyar. La temporada no ha acabat i no hem guanyat res. Són tres punts. La repercussió no és la mateixa però són només tres punts"

Els dos tècnics coincideixen que seria una llàstima que el d'aquesta nit a Valdebevas fos l'últim clàssic per als dos capitans: Messi des de la gespa i Ramos des de la graderia.

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut