Maverick Viñales ha estat el més ràpid en els tests de pretemporada del Circuit de Xest (@MotoGP)

Maverick Viñales torna a fer el millor temps en el segon dia de tests de pretemporada al Circuit de Xest

El pilot de Roses s'estrena amb Yamaha amb molt bones sensacions, tant amb l'equip com amb la nova moto
Actualitzat

A l'escuderia Yamaha no lamenten gaire la marxa de Jorge Lorenzo a Ducati després de veure com el seu substitut, el català Maverick Viñales, ha volat amb la seva moto i ha aconseguit ser el més ràpid en els dos dies que han durat els primers tests de pretemporada 2017 que s'han fet al Circuit de Xest. De fet, Viñales ha estat l'únic pilot de MotoGP que ha rodat per sota d'1:30 per volta, concretament, ha aturat el cronòmetre a 1:29.975.

Molt a prop ha rodat el flamant campió del món de MotoGP 2016, Marc Màrquez, que ha acabat fent el segon millor temps, 1:30.171. Andrea Dovizioso, amb Ducati, ha quedat tercer (1:30.443).

Dani Pedrosa segueix molt competitiu, tot i la convalescència de les seves lesions, i ha marcat un destacat 1:30.686, cinquena millor posició de la jornada. Jorge Lorenzo, per la seva banda, segueix més concentrat a familiaritzar-se amb la seva nova Ducati que no pas a fer grans temps: 1:30.744 i un discret vuitè lloc.

Aleix Espargaró ha acabat novè amb la seva nova Aprilia (1:30.885), mentre que el seu germà Pol, amb la nova KTM, ha acabat fent el dissetè millor temps (1:31.853); Tito Rabat ha acabat divuitè (1:31.918).

Àlex Rins no ha pogut completar la segona jornada de tests arran de la caiguda que ha tingut durant la sessió matinal. El pilot barceloní ha estat traslladat a l'Hospital 9 d'Octubre de València, on, després de diverses proves, li han confirmat que té dues vèrtebres lesionades. Rins haurà de reposar com a mínim durant un mes. Es perdrà els tests privats que l'escuderia Suzuki tenia previstos fer al Circuit de Jerez. En les pròximes hores, el pilot serà traslladat cap a Barcelona.

A Moto 2 Takaaki Nagakami ha estat el més ràpid, al davant del petit dels Márquez, Àlex, i de l'italià Lorenzo Baldasarri. Edgar Pons ha estat sisè i Isaac Viñales onzè. A Moto3 el millor temps ha estat el de l'italià Romano Fenati, al davant del seu compatriota Enea Bastianini

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut