Mateu Alemany, en una imatge d'arxiu
Mateu Alemany, en una imatge d'arxiu
Barça

Mateu Alemany trenca el silenci i parla de la seva sortida del Barça

El director de futbol blaugrana ha donat la cara just abans del derbi contra l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

El pròxim 30 de juny deixarà el FC Barcelona i marxarà a la Premier League, en concret a l'Aston Villa. El director de futbol del FC Barcelona, Mateu Alemany, va comunicar al club la seva decisió de no complir el seu contracte, que era fins al 2024. Abans, però, té diferents objectius pendents.

Així mateix ho ha comunicat el mateix Alemany, que ha donat la cara per primera vegada després de fer-se pública la seva sortida del Barça. Ho ha fet als micròfons de Barça TV i Movistar LaLiga.

"No és el moment de parlar de mi, però tinc el compromís amb el president de completar totes les operacions que hi ha pendents i llavors ja ho veurem. Volem tancar les inscripcions dels jugadors, el fair play financer, tancar altres operacions... El meu destí és el Barça ara mateix. Els professionals hem de donar el màxim sempre."

L'actual director de futbol del Barça també ha valorat el derbi contra l'Espanyol, que podria donar la Lliga als blaugranes.

"Per nosaltres és essencial guanyar i tancar el títol ja. Tenim gairebé ansietat per fer-ho. Ha estat molt complicat arribar fins aquí, els números del Barça són impressionants, i els dels rivals també. S'ha lluitat molt, han estat partits amb gran intensitat. Si guanyem la Lliga avui serà molt especial per a tots i s'haurà de gaudir. Celebracions? No se'n preparen, s'ha de respectar el rival."

Anar al contingut