Mario Hermoso, després de fitxar per l'Atlètic de Madrid: "No m'ho vaig pensar dos cops"

El central madrileny ha estat presentat com a nou jugador "colchonero" instants després que es fes oficial el seu traspàs
Xavier Bonastre Actualitzat

Mario Hermoso deixa l'Espanyol a canvi de 25 milions d'euros i 4 més en variables pel club blanc-i-blau, a més d'un 20% per a l'entitat espanyolista en cas d'un futur traspàs.

Hermoso ha explicat en la seva presentació, que s'ha fet aquest migdia a Madrid: "No m'ho vaig pensar dos cops", quan va sorgir l'oportunitat de fitxar per l'Atlètic.

També ha assenyalat que no és una pressió afegida arribar a l'equip madrileny per ocupar la plaça deixada per l'uruguaià Diego Godín, però sí que es tracta "d'un repte il·lusionant".

Format als equips inferiors del Reial Madrid, no creu que això sigui cap hàndicap de cara a la rebuda que li pugui fer la seva nova afició. Sobre això ha assenyalat: "No puc oblidar el meu passat". Ha afegit que "el respecte es guanya al camp".

En paral·lel, Mario Hermoso, a través de les xarxes socials, s'ha acomiadat de l'afició perica amb una carta oberta en què es desfà en elogis per tot el que ha viscut durant la seva etapa com a jugador de l'Espanyol i demana que no deixin mai "de ser la meravellosa minoria"

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut