Marc Soler, en una imatge d'arxiu (EFE)

Marc Soler abandona el Giro per una caiguda i Andrea Vendrame guanya la 12a etapa

El ciclista català s'ha vist involucrat en una caiguda a l'inici de la jornada i ha hagut de plegar abans d'hora
Redacció Esport3 Actualitzat

Andrea Vendrame ha estat el guanyador de la 12a etapa del Giro, de 212 quilòmetres de recorregut entre Siena i Bagno di Romagna. El ciclista italià de l'equip Ag2R ha estat el més fort de l'escapada del dia i s'ha imposat al nord-americà Christopher Hamilton en un esprint final que ha dominat de cap a peus.

Andrea Vendrame celebra la victòria en la 12a etapa del Giro (@giroditalia)

En una jornada de mitjana muntanya, el grup dels favorits ha deixat que la fuga fructifiqués i ha acabat creuant la línia de meta a més de 10 minuts del guanyador. A la classificació general no hi ha hagut canvis i Egan Bernal ha mantingut sense problemes un dia més la "maglia rosa" de líder.

Abandonament de Marc Soler

Mala fortuna per al ciclista català Marc Soler, que ha hagut d'abandonar al Giro després de veure's implicat en una caiguda a l'inici de l'etapa. El ciclista vilanoví ha intentat continuar, però no ha pogut. Després de l'etapa de dimecres, Soler era onzè a la classificació general a 3'19'' del líder, Egan Bernal. 

El Movistar, equip de Soler, no ha precisat de moment l'abast de les lesions que ha tingut Soler, que es queixava d'un costat i de l'espatlla en el moment d'abandonar. 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut