Suárez i Gerrard van ser companys de vestidor al Liverpool (Reuters)

Luis Suárez dedica una emotiva carta a Steven Gerrard el dia de la seva retirada

El davanter uruguaià del Barça va coincidir al Liverpool amb el migcampista anglès, amb qui manté una gran amistat
Actualitzat

El davanter uruguaià del FC Barcelona Luis Suárez s'ha volgut sumar a les nombroses mostres d'homenatge cap a Steven Gerrard, migcampista anglès que aquest dijous ha anunciat la seva retirada del futbol. Suárez i Gerrard van coincidir al Liverpool, on van mantenir una gran amistat, i l'ara jugador del Barça li ha dedicat una emotiva carta per agrair-li tot el que va fer per ell durant la seva estada al club d'Anfield.

La carta íntegra de Luis Suárez a Steven Gerrard:

"A un capità. A un company. A un amic.
Vaig arribar a Liverpool, d'un club històric a un altre. I entre els meus companys, Steven Gerrard. Un referent al club, a la Premier League i fora d'ella. Una bomba de buidatge d'espais, un golejador, un rematador, un passador. Un jugador únic.
A mesura que passaven les setmanes, Steven em va mostrar aquest líder que és. El jugador guanyador i ambiciós que era en els terrenys de joc, però també un company proper i constant. Algú que em donava suport, sempre, i que m'ensenyava a treure el millor de mi.
Steven, moltes gràcies per tant. Per estar amb mi en els moments més difícils de la meva carrera, per donar-me suport incondicionalment i per regalar-me tants consells. La nostra relació va més enllà dels terrenys de joc. Sempre vas estar al meu costat, fins i tot quan molts s'allunyaven. Em vas fer recapacitar en moltes ocasions, vam compartir moltes xerrades i vas intentar sempre ensenyar-me..., com un germà gran ensenya al seu germà petit.
Vam viure molts moments junts i vam lluitar per fer grans coses per al club que defensàvem, i això sempre estarà gravat a dins meu.
Amic, YNWA".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut