Luis Enrique en la seva etapa com a seleccionador espanyol

Luis Enrique, l'escollit del París Saint-Germain, segons Le Parisien

L'equip francès hauria triat ja el substitut de Christophe Galtier a la banqueta
Redacció Esport3/Agència Actualitzat

De tots els noms que estan sonant com a possibles substituts de Christophe Galtier a la banqueta del París Saint-Germain, n'hi ha un que té ara mateix un clar avantatge sobre la resta, segons han informat el diari Le Parisien: l'exentrenador del Barça Luis Enrique Martínez, lliure des que va deixar la selecció espanyola després del mundial.

El mitjà de la capital francesa assegura que l'asturià compleix amb tots els requisits per tenir la confiança de l'equip que els propietaris de Qatar volen formar al voltant de Mbappé per a l'any que ve.

El rendiment de Galtier, arribat a principis d'aquesta temporada, no ha convençut ni els aficionats ni la direcció, sobretot després de l'eliminació als vuitens de final de la Lliga de Campions. Fins i tot si guanya la Ligue 1 --al PSG només li falta un punt per aconseguir-ho--, la seva sortida sembla garantida.

En les últimes setmanes han sortit publicats molts noms, però Le Parisien sosté que Luis Enrique és l'escollit, malgrat que l'entorn de l'entrenador ha desmentit qualsevol contacte.

Guanyador amb el Barça d'un triplet el 2015, Luis Enrique és un entrenador exitós i amb una qualitat que agrada molt al club parisenc: sap com controlar les estrelles. Tot i que Messi probablement no sigui ja en aquell vestidor, la constel·lació d'estrelles continuarà sent considerable.

Le Parisien també indica que la del PSG no seria l'única oferta que té l'asturià aquest estiu, i apunta que el Nàpols també contempla el seu nom com a possible substitut de Luciano Spalletti, campió de lliga, però amb relacions molt tenses amb el propietari, Aurelio De Laurentiis.

Alternatives a Luis Enrique

Pel que fa a la llista de futuribles de la banqueta del PSG, José Mourinho, actualment entrenador de la Roma, és un altre dels noms que sona amb força. Segons L'Équipe, al portuguès el sedueix la possibilitat.

Altres entrenadors amb possibilitats serien el també ex del Barça Thiago Motta, que ha completat una gran temporada al Bolonya, i Marcelo Gallardo, exentrenador de River Plate durant vuit temporades.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut