Luis Enrique durant la conferència de premsa (EFE)

Luis Enrique: "Gestiono millor les dificultats. Soc així de 'gilipollas'"

El seleccionador espanyol ha dit que l'eufòria de la golejada contra Costa Rica no els passarà factura i ha elogiat la figura de Gavi
Redacció Esport3 Actualitzat

Després de la golejada contra Costa Rica, Espanya té la possibilitat de classificar-se matemàticament per als vuitens de final del mundial si supera Alemanya en la segona jornada. Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia del partit i s'ha mostrat convençut que poder guanyar el partit.

A nivell futbolístic estem a l'alçada de qualsevol de les grans seleccions. Però si algú sap competir, si algú sap què s'ha de fer per guanyar un mundial, si algú sap què s'ha de fer per canviar una dinàmica, és Alemanya. Tenim molt respecte per aquest equip i els seus jugadors, que són de nivell mundial top. La seva història és la que és. Però, malgrat tot, tenim la confiança que els podem guanyar i aquest és l'objectiu.

El tècnic asturià ha elogiat la figura de Gavi i n'ha dit que "pot marcar una època". L'entrenador espanyol creu que l'eufòria del 7-0 del primer partit no els passarà factura.

Un resultat com el del primer dia genera confiança però no hem de tenir un excés d'eufòria. I ho hem parlat. El nostre grup és prou intel.·ligent per no caure en aquest error. A més, el rival reuneix totes les condicions perquè no ens passem de confiança, perquè si no ens passaran per sobre.

 

Fins ara, a la concentració espanyola tot és una bassa d'oli. Però Luis Enrique se sent més que preparat per gestionar la situació si en algun moment van mal dades.

Encara que costi de creure em sento millor gestionant les dificultats. Sóc així de "gilipollas". Prefereixo gestionar setmanes tranquil·les com aquesta, però es en els moments difiícils que surt el meu caràcter, la meva essència asturiana. És quan soc més jo. 

Després de Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans Dani Olmo, autor del primer gol contra Costa Rica. El jugador català ha agraït la confiança del tècnic en la seva persona i ha subratllat que l'equip està confiat de les seves possibilitats, però alhora són conscients que tot just han guanyat un partit. 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut