L'Spar Citylift Girona perd a Polònia en un final a cara o creu (71-69)

Les gironines es queden a les portes de la remuntada després d'anar gairebé sempre a remolc. Les d'Eric Surís arriben a empatar el partit a l'últim minut, però acaben caient. Mendy ha pogut donar la victòria a l'Uni amb un triple final, però el llançament l'ha escopit el ferro
Xavi Lorente Actualitzat

Prometedor inici de partit amb un parcial de 0 a 8 per a l'Spar Citylift Girona. Dos triples de María Araujo i una cistella de 2 d'Adaora Elonu han sorprès les poloneses d'entrada. El Gdynia, però, ha reaccionat i ràpidament ha invertit la situació fins a acabar el primer quart per davant (19-16, minut 10) i adquirir una renda màxima d'onze punts (27-16, minut 12) gràcies als triples de Kastanek i l'aportació també d'Allen i Balintova. Abans del descans, l'Uni Girona s'ha revifat de la mà de Magaly Mendy, amb 7 punts gairebé consecutius, per arribar a la mitja part trepitjant els talons de les locals (36-33, minut 20).

En el tercer quart, el Gdynia ha tornat a escapar-se (58-49, minut 30) tot i l'encert de Coulibaly, que ha anotat 10 punts en aquest tram del matx. En el període definitiu el partit s'ha igualat. Les d'Eric Surís han fet una gran defensa, han tret rendiment del rebot ofensiu i han aconseguit empatar en el darrer minut el matx dues vegades (67-67 i 69-69). Dos tirs lliures de Balintova han acabat donant la primera victòria de l'Eurolliga a les poloneses (71-69). I és que a tres segons del final, el triple a la desesperada de Mendy ha picat el ferro i les gironines no s'han pogut endur el triomf.

L'Uni Girona es queda a la part baixa de la classificació del grup B amb una sola victòria en quatre jornades, empatat amb el Gdynia. Allen, amb 23 punts, i Balintova, amb 14, han estat les jugadores més destacades de l'equip polonès. Per les gironines han excel·lit Elonu (20), Mendy (14) i Coulibaly (12).