Lozano podria desbancar Wilde com a màxim golejador històric del Barça davant del mateix brasiler

El blaugrana necessita marcar dues dianes per convertir-se en el màxim golejador a la història de la secció del club. Justament en el pròxim partit, aquest dimecres, a la Champions, el Barça s'enfronta amb l'Sparta de Praga, on juga l'actual posseïdor del rècord, el mític Wilde
Actualitzat

El partit amb què inaugurarà el Barça de futbol sala la Ronda Elit de la Futsal Champions League aquest dimecres tindrà un regust especial. El conjunt que dirigeix Andreu Plaza s'enfrontarà amb l'Sparta de Praga, que és l'equip on juga actualment el mite blaugrana Wilde, o el que és el mateix, el màxim golejador a la història del Barça, amb 247 dianes. Però aquest rècord podria tenir les hores comptades i és que el brasiler podria veure's desbancat per Sergio Lozano en ple partit i és que el madrileny, ara mateix, ha marcat 246 gols amb la samarreta blaugrana.

Curiositats al marge, el Barça també s'enfrontarà amb l'equip amfitrió el Minsk bielorús, l'equip amfitrió, i el Kherson ucraïnès, que entrena l'exblaugrana Javi Rodríguez. En joc hi ha un bitllet per a la Final Four, que serà per a l'equip que acabi en la primera posició, fet que afegeix tota la pressió, ja que no hi ha marge d'error a aquestes alçades de la competició.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut