Louis van Gaal: "Víctor Valdés està en venda"

L'entrenador holandès se sent decebut per l'actitud del porter després d'haver-li obert les portes d'un gran equip europeu
Actualitzat

Víctor Valdés no acaba de trobar el seu lloc. L'entrenador del Manchester United, Louis van Gaal, ha declarat públicament que l'exporter blaugrana "no ha sabut entendre la meva filosofia" i que se sent "decebut per la seva actitud".

Després d'una temporada assegut a la banqueta dels Red Devils, i ara que el nom de David de Gea no para de sonar en l'òrbita del Reial Madrid, Víctor Valdés ha vist l'oportunitat de saltar a la titularitat. Ara bé, pel que sembla, les diferències amb Louis van Gaal --amb qui ja se les van tenir quan van coincidir en el FC Barcelona-- compliquen, i molt, el seu futur en el Manchester United.

De fet, tot i que encara té un any de contracte, Van Gaal ha confirmat que Valdés està en venda. El conflicte entre jugador i entrenador va començar quan el porter va refusar jugar amb el segon equip del United. Després de la imprevista lesió de De Gea en el partit contra el Hull City, l'entrenador holandès va fer jugar Valdés com a titular "per fer-li mostrar les seves qualitats en públic per si cap club hi està interessat".

I la reacció no s'ha fet esperar, Víctor Valdés ha contestat a Van Gaal a través de les xarxes socials amb una sola paraula, "Respecte" i diverses fotos en què se'l veu amb l'equip filial jugant, desmentint d'aquesta manera les acusacions d'insubordinació de l'entrenador holandès.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut