La Federació Espanyola dona autorització a la lliga perquè es juguin partits els dilluns i divendres

Un jutjat de Madrid ha donat la raó a la Federació Espanyola que reclamava que era la seva competència decidir si els partits es podien jugar fora del cap de setmana
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Tots els partits de lliga que es vulguin programar entre setmana hauran de ser autoritzats prèviament per la Federació Espanyola de Futbol. La Lliga ha anunciat la intenció de presentar recurs a aquesta decisió judicial.

La resolució judicial ha posat fi a la demanda presentada el 12 de juliol del 2019 per LaLiga contra la Federació Espanyola i ha decidit que no es poden jugar partits els dilluns i els divendres perquè estan fora de la jornada oficial.

El jutge demana que les dues entitats (Liga i Federació) es coordinin i que organitzin les competicions professionals respectant els convenis amb els futbolistes. En cas de desacord, la decisió dependrà de la intervenció del Consell Superior d'Esports (CSD).

Si la Federació dona el vistiplau al calendari previst per la Lliga, l'Espanyol-Alabès es jugarà dissabte dia 13 de juny, igual que el Madrid-Eibar. El Barça, per la seva banda, jugarà al camp del Mallorca, diumenge. La intenció és que la Lliga acabi el 19 de juliol i que la següent temporada, la 2020-2021, comenci el 12 de setembre, i podria començar ja amb públic als estadis.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut