(@LleidaLlista)

Liceo i Lleida es jugaran un lloc a la final

El Liceo de La Corunya i el Lleida jugaran una de les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins al Pavelló Olímpic de Reus en la 76a edició després de guanyar aquest dijous als seus rivals a quarts, l'Igualada Rigat i el Reus Deportiu

El Reus, l'equip amfitrió, ha quedat eliminat i, per tant, no jugarà les semifinals, fet que ha provocat una gran decepció en l'afició. L'equip local ha perdut per 1 a 2 contra el Lleida Llista, que amb un gol d'Andreu Tomàs i un de Joan Cañellas, aquest a dos minuts del final, ha sentenciat. Amb el gol de César Carballeira 27 segons abans del final, el Reus no n'ha tingut prou.

El Liceo de la Corunya s'ha imposat a l'Igualada per un clar 5 a 1. La clau del partit ha estat al final de la primera part, quan dos gols seguits de l'equip gallec han deixat el partit sentenciat. Sergio Miras, amb dos gols, ha estat el màxim golejador del partit, mentre que l'únic gol de l'equip català l'ha fet Antoni Baliu.