Lice Chamorro: "Si no pugem serà una decepció i un pal dur"

L'Espanyol femení és a un partit de tornar a la Lliga F tres anys després i, per aconseguir-ho, aquesta tarda ha de remuntar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque l'1 a 0 que va encaixar diumenge a El Sadar contra l'Osasuna. Lice Chamorro promet deixar-s'hi la pell per aconseguir l'objectiu
Imma Casares Ferrreiro Actualitzat

L'1 a 0 encaixat a El Sadar diumenge passat no és el resultat que volien. Això obliga les jugadores que entrena Juancho Ibarra a guanyar per dos gols de diferència l'Osasuna en 90 minuts o per un gol en 120 minuts. Lice Chamorro, paraguaiana de 25 anys, és la davantera estrella de l'equip i desborda positivisme:

"És cert que partim d'un 1 a 0 en contra, però juguem a casa i davant la nostra gent el panorama canvia totalment. Si marquem un gol, sigui en el minut que sigui, estarem més vives que mai. Estem davant una gran oportunitat de treure el millor que portem a dins i fer el millor partit de les nostres vides."

La Ciutat Esportiva Dani Jarque presentarà un ple absolut amb prop de 2.000 aficionats. El grup d'animació La Juvenil també ha confirmat la seva presència i Lice Chamorro no dissimula el seu agraïment: "Hi ha gent que no li dona importància, però jo soc de les jugadores que, quan veig que hi ha molts seguidors al camp, estic més endollada, més ficada al partit, i això serà molt important aquesta tarda."

Lice Chamorro és una jugadora diferencial. A la lliga regular ha marcat deu gols i en la primera ronda del play-off, contra l'AEM, va marcar el gol de l'empat en el partit de tornada. La davantera paraguaiana és líder per naturalesa, és ambiciosa i no amaga que li agradaria marcar el gol de l'ascens:

"Tant de bo, fa molt de temps que el visualitzo i crec que és el moment on realment haig d'aparèixer. Em faria molta il·lusió, seria molt bonic i desitjo que tot surti bé i l'equip sigui on mereix estar."

Després de marcar el gol de l'empat contra l'AEM, Lice Chamorro va besar l'escut de la samarreta. No pot evitar somriure quan reviu el moment: "M'han caigut molts pals per besar l'escut, em van dir que era una tribunera", riu abans de posar-se seriosa i reflexionar sobre el moment que viuen:

"No parlo només per mi, parlo per la gent que tinc darrere meu, per l'afició, pels treballadors del club, que al final fa tres anys que miren de pujar a Primera. Crec que aquest és el tercer any. Si no pugem serà una decepció i un pal dur."

Lice Chamorro no es vol mullar sobre el que passarà aquesta tarda, però la seva és una declaració d'intencions:

"L'únic que vull deixar clar és que tenim un equipàs i que farem tot el que estigui a les nostres mans i els nostres peus per ser a Primera la temporada vinent."

El decisiu partit contra l'Osasuna es jugarà a partir de les 19.00 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en directe per Esport3.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut