Foto EFE

Lewis Hamilton podria abandonar l'F1 en acabar la temporada

Unes declaracions que va fer després del seu triomf a Itàlia han despertat tota mena de comentaris en el món de l'F1
Actualitzat

En acabar el Gran Premi de l'Emília-Romanya el passat cap de setmana, el pilot Lewis Hamilton va atiar tota mena d'especulacions manifestant que encara no tenia clar si continuaria en la Fórmula 1 perquè hi havia moltes coses que li interessaven fora del món d'aquest esport.

Aquesta possibilitat podria anar lligada a la incertesa sobre el que farà l'actual director de l'equip Mercedes, Toto Wolf, amb qui Hamilton ha guanyat els últims cinc campionats. Wolf també va deixar entreveure que podia deixar la direcció esportiva de l'equip per ocupar un lloc directiu superior dins del grup Daimler-Benz, o també per passar a tenir un rol directiu en el renovat equip Racing Point.

Hamilton ha manifestat en diverses ocasions que hi ha altres activitats que l'interessen, a banda de la Fórmula 1, com per exemple la moda, la publicitat, el cine o la música. Però tenint en compte que Hamilton està a punt d'obtenir el setè títol mundial, que l'igualaria a Michael Schumacher, no semblaria lògic abandonar la Fórmula 1 sense intentar aconseguir el rècord de victòries. A banda, la pròxima temporada continuaran els mateixos reglaments i tot fa pensar que Mercedes tornarà a ser l'equip favorit, i per tant Hamilton tindria l'oportunitat d'aconseguir el preuat vuitè títol.

També semblaria més lògica una retirada de Lewis Hamilton de cara a la temporada 2022 en la qual canviaran totalment els reglaments de manera que Mercedes podria perdre la seva competitivitat, en una especialitat en la qual el pilot anglès ha disposat del millor cotxe.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut