Lewis Hamilton no s'ha deixat sorprendre a Melbourne (Reuters)

Lewis Hamilton domina les dues primeres sessions d'entrenaments del Gran Premi d'Austràlia

El campió del món de Fórmula 1 estableix el millor temps en la primera jornada del nou Mundial
Actualitzat

El nou Mundial de Fórmula 1 comença com va acabar el precedent: amb el Mercedes de Lewis Hamilton al davant de la resta. El pilot anglès s'ha imposat tant a la primera sessió com a la segona d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia, al circuit urbà d'Albert Park.

En la segona tanda queden definides les diferències que encara sembla que hi ha entre els cotxes. Darrere Hamilton a la taula de temps hi ha el seu company d'equip, Valtteri Bottas, a només 48 mil·lèsimes.

Després dels dos Mercedes s'han situat els Red Bull de Max Verstappen i Pierre Gasly, que per ara són més ràpids que el Ferrari de Sebastian Vettel. El sisè millor temps correspon a Kimi Räikkönen, que aquest any s'estrena amb Alfa Romeo, equip de l'òrbita Ferrari però amb menys prestacions.

Amb problemes mecànics, Carlos Sainz (McLaren) només ha pogut marcar un discret catorzè millor temps, mentre que Daniel Ricciardo ha estat perseguit també pels problemes mecànics en la seva estrena amb Renault, però ha aconseguit establir el vuitè registre de la segona sessió, darrere el seu nou company, Nico Hulkenberg.

Els Ferrari pressionen d'inici

La primera sessió també havia estat dominada per Hamilton, però en aquesta ocasió per molt poca diferència respecte als Ferrari. Sebastian Vettel ha rodat només 38 mil·lèsimes més lent que el pilot anglès, amb Charles Leclerc establint el tercer millor temps de la tanda, una situació que la marca italiana no ha aconseguit consolidar a la represa.  

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut