Lewis Hamilton ha estat el pilot més ràpid en els primers entrenaments lliures del GP dels Estats Units (Reuters)

Lewis Hamilton domina tots els entrenaments lliures del GP dels Estats Units

El britànic ha donat un nou cop d'autoritat en el traçat nord-americà del que podria sortir com a tetracampió del món
Actualitzat

Lewis Hamilton no perdona ni en els entrenaments lliures en el seu camí cap al quart títol mundial de Fórmula 1 i és que el britànic ha signat el millor temps en el circuit de les Amèriques en la primera jornada del GP dels Estats Units tant a la primera com a la segona com a la tercera sessió.

Aquest dissabte el pilot de Mercedes ha millorat les marques que havia aconseguit en les dues sessions de divendres i s'ha permès fer el rècord del circuit amb els pneumàtics ultratous(1:34.478). Sebastian Vettel també ho ha fet però ha estat un esforç del tot estèril perquè el seu Ferrari ha continuat quedant reflectit en el retrovisor de Hamilton (1:34.570). El tercer més ràpid, una vegada més, el company del britànic, Valteri Bottas (1:34.692).

La nova aventura de Carlos Sainz amb Renault continua millorant a passes de gegant i ha signat el vuitè millor temps en la tercera sessió dels entrenaments lliures. Fernando Alonso, de la seva banda, ha acabat tretzè (1:36.329).

Aquest divendres, a la primera sessió, Hamilton ja va signar un espectacular temps (1:36.335). El va seguir de molt a prop el seu rival pel campionat, Sebastian Vettel, amb el seu Ferrari (1:36.928) i el tercer pilot més ràpid ja va ser el company d'equip a Mercedes de Hamilton, el finlandès Valteri Bottas (1:36.979).

Carlos Sainz, que debutava amb Renault, va fer una desena posició de mèrit (1:38.093) tenint en compte que era la primera presa de contacte efectiva amb el seu nou monoplaça després del seu salt a l'equip francès procedent de Toro Rosso.

A qui no li van anar tan bé les coses en un primer moment va ser a Fernando Alonso, que va veure com el seu McLaren va tenir problemes hidràulics només començar i es va haver de retirar quan amb prou feines havia disputat quatre voltes.

A la segona sessió, de nou Hamilton va tornar volar amb el seu Mercedes (1:34.668). En aquesta ocasió, però, Vettel (1:35.065) no va poder continuar pressionant el britànic i és que es va interposar entre tots dos l'holandès Max Verstappen (1:35.192).

Fernando Alonso, a diferència dels primers lliures, va aconseguir rodar amb el seu McLaren i signar el setè millor temps (1:36.304). Pel que fa a Carlos Sainz va acabar a l'onzena posició (1:36.529)

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut