L'Espanyol planta cara al Betis de Rubi (2-2), però continua sense guanyar a casa

Els verd-i-blancs han marcat primer amb un gol de Borja, però els blanc-i-blaus han arribat a capgirar el marcador gràcies a Darder i Bernardo. Marc Bartra ha fet l'empat final.

Si per a Rubi la visita a l'RCDE Stadium estava marcada al calendari, per a molts dels aficionats blanc-i-blaus, també. Quan el seu nom –juntament amb el de Borja Iglesias- han sonat per megafonia s'han sentit xiulets.

Als tres minuts, el Betis s'ha avançat a marcador amb el gol de Borja Iglesias. El davanter gallec ha estat titular després de cinc partits com a suplent. L'exdavanter perico ha aprofitat una assistència d'Àlex Moreno per rematar la pilota amb el cap al fons de la porteria. El gol ha caigut com una gerra d'aigua freda en un estadi que ha registrat la millor entrada d'aquesta temporada. Els de Machín, però, s'han encomanat al 'Darderisme'. El d'Artà s'ha endut una pilota recuperada per David López i l'ha conduït tot sol fins enviar-la al fons de la porteria de Joel. Els blanc-i-blaus han cregut en les seves possibilitats i en una jugada a pilota parada han capgirat el marcador. Marc Roca ha servit la falta, Dídac ha xutat però el porter ha refusat la pilota i Bernardo ho ha aprofitat per marcar. L'àrbitre, a instàncies de VAR, ha revisat la jugada i després d'uns minuts de suspens, ha ratificat la seva decisió inicial.

El mateix Bernardo a la segona part ha pogut fer el tercer després d'un servei de córner. La rematada del colombià ha sortit fregant el lateral de la porteria. En el 62, David López ha demanat el canvi per una lesió al turmell dret. L'entrada de Tello ha donat un altre aire a un Betis que ha trobat el segon gol en el minut 67. Ha estat en la sortida d'un córner en què Tello ha rematat primer i Marc Bartra ha caçat la pilota, també amb el cap, per batre Diego López. Darder i Ferreyra han tingut dues bones ocasions per a l'Espanyol que a mesura que han anat passant els minuts s'ha anat tirant enrere i ha deixat el protagonisme al Betis. Els de Rubi han tingut el gol de la victòria a les botes de Tello. L'ex del Barça, però, ha tardat a resoldre i Diego l'ha tapat bé. L'Espanyol continua sense guanyar a casa en el que ha estat el novè partit davant de l'afició.