Leandro Cabrera en roda de premsa

Leandro Cabrera: "Centrarem tots els esforços a pujar directament, però sobretot a pujar"

Leandro Cabrera, un dels homes amb més ascendència al vestidor, no contempla el play-off com a primera opció i considera que l'equip està a prop de donar l'estocada definitiva
Imma Casares Ferreiro Actualitzat

Leandro Cabrera és un dels intocables per al tècnic blanc-i-blau Manolo González. El central uruguaià nega que l'equip no estigui preparat per disputar un play-off:

"La teoria que no estem preparats per aguantar la pressió d'un play-off no té fonament. Centrarem tots els esforços a pujar directament, però sobretot a pujar".

En aquest sentit, el Lele Cabrera no és aliè a la igualtat que presideix la Lliga de Segona, però considera que l'Espanyol està capacitat per fer un pas endavant:

"Dins del caos que regna a la Lliga hem de demostrar la nostra jerarquia; l'oportunitat de donar l'estocada és en caure, i quina millor oportunitat per començar a matar la Lliga que fer-ho des d'aquest cap de setmana".

Diumenge els blanc-i-blaus reben l'Albacete, que és en zona de descens. Leandro Cabrera aposta per treure més rèdit dels partits que es juguen a l'Stage Front Stadium:

"En els partits a casa s'ha d'anar a matar. A casa ens queden quinze punts en joc; hem demostrat que l'equip i l'afició fem un gran bloc i s'ha d'anar a matar. Quan juguem al nostre estadi ens hem de bolcar i enderrocar el mur; s'ha de jugar d'una manera més descarada".

Cabrera ha beneït l'aposta de Manolo González pel jove porter del planter Joan Garcia, i ha valorat que "inclús quan no ho semblava ja m'agradava; no diré que el vaig descobrir jo --seria molt atrevit--, però és un gran valor del club. Està molt centrat i espero que continuï rendint".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut