Laura Orgué, durant la cursa d'aquest dijous

Laura Orgué es proclama campiona del món de Quilòmetre Vertical a Escòcia

L'atleta d'Igualada s'ha imposat amb un temps de 51 minuts i 39 segons i ha avantatjat en gairebé un minut la segona classificada, la sueca Lina El Kott Helander, mentre que la tercera ha estat la nord-americana Hillary Gerardi.
Actualitzat

Laura Orgué s'ha proclamat aquest dijous campiona del món de Quilòmetre Vertical en la prova que s'ha disputat al Glen Coe (Escòcia). L'atleta d'Igualada s'ha imposat amb un temps de 51 minuts i 39 segons i ha avantatjat en gairebé un minut la segona classificada, la sueca Lina El Kott Helander, mentre que la tercera ha estat la nord-americana Hillary Gerardi, tot i córrer en unes condicions meteorològiques adverses per l'espessa boira i el fort vent.

Orgué ha conquerit el seu sisè títol mundial en aquesta especialitat després dels que ja va guanyar als anys 2012, 2013, 2014, 2015 i 2017 i revalida la corona aconseguida l'any passat. Molt meritori també el cinquè lloc de la catalana Gisela Carrión, que debutava en la prova. 

En categoria masculina, Jan Margarit, de només 20 anys, ha acabat en una meritòria cinquena posició en el seu retorn a la competició després d'un any de baixa per lesió.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut