Els italians han celebrat la victòria contra el Reial Madrid (@OlimpiaMI1936)

L'Armani Milà acaba amb la ratxa del Madrid (76-80)

Un parcial de 2 a 19 en l'arrencada de la segona part ha estat clau perquè l'Armani Milà acabés amb la ratxa de victòries del Madrid -6 seguides a Europa. Jaycee Carroll ha sortit al rescat dels blancs, però l'exmadridista Sergio Rodríguez ha sentenciat.
Xevi Bardolet Actualitzat
TEMA:
Eurolliga

És difícil veure l'Armani Milà guanyant un partit al Madrid en l'Eurolliga moderna. I insòlit que els de la Llombardia s'hagin emportat els dos partits contra els blancs en la present temporada regular. L'equip d'Ettore Messina ha acabat amb la ratxa europea del Madrid, que ja era de 6 victòries seguides i 11 en els últims 12 partits. Això el dia que debutava com a blanc el pivot Alex Tyus.

Després d'una primera part igualada (39-39) l'Armani Milà ha sortit com un coet en el tercer quart. I amb uns minuts magistrals de l'exblaugrana Malcolm Delaney ha aconseguit un parcial de 2 a 19. Però parlant d'actuacions magistrals, la de Jaycee Carroll. L'escorta blanc ha activat el canell quan ningú més responia i no ha parat d'anotar -18 dels 37 punts locals en la segona part. El Madrid s'ha posat a només 3 en el tram final, però aleshores ha aparegut l'exmadridista Sergio Rodríguez, vital com ho havia estat en el partit de la primera volta.

Amb aquesta derrota, el Madrid té un balanç de 12-6, el mateix que el Barça.