S.Rodríguez ha assolit el seu rècord de valoració a Europa, 37 (@OlimpiaMI1936)

La màgia de Sergio Rodríguez a l'Olimpia Milà acaba amb el Madrid en una nova derrota a l'Eurolliga (78-70)

Tercera derrota en quatre partits d'Eurolliga del Madrid, que ha jugat una bona primera part, però ha estat discret en la segona. I un antic campió d'Eurolliga amb els blancs, Sergio Rodríguez, ha jugat un partit portentós, minimitzant la lesió de Delaney

Xevi BardoletActualitzat

El Madrid ha deixat força tocat el reforçadíssim Olimpia Milà en la primera part. I l'ha castigat en dos fronts. Un, el triple, amb tres d'Abalde només començar. I dos, la intimidació de Tavares, que ha posat uns taps d'aquells que et fan baixar l'autoestima si els reps. Els de Messina, en canvi, només han anotat un triple en 20 minuts. Ha estat en l'última jugada abans del descans, un triplàs de Sergi Rodríguez, l'home que ha impedit que els blancs marxessin als vestidors amb un marcador molt més ampli que el 31-42.

L'altre base, l'exblaugrana Delaney, s'havia lesionat en el primer quart. Però "El Chacho" ha liderat l'equip, i de quina manera. La seva màgia ha empès als milanesos a caçar els blancs en el tercer quart. I en plena inèrcia local, ha estat Abalde, el millor dels de Laso, qui s'ha lesionat. La segona part del Madrid ha estat molt fluixa, tot i que ha aconseguit posar-se a 1 sol punt en el tram final. Però l'Olimpia, amb el suport de pocs però sorollosos aficionats, ha pogut desfer la dinàmica de derrotes contra el Madrid, 14 de seguides. Amb un exmadridista acabant amb 25 punts, 7 assistències i 37 de valoració.