L'Argentina supera el Paraguai (1-0) i passa als quarts de final de la Copa Amèrica

Leo Messi ha igualat el rècord d'internacionalitats amb l'"albiceleste" de Javier Mascherano
TEMA:
Copa Amèrica

L'Argentina s'ha classificat per als quarts de final de la Copa Amèrica el dia en què Leo Messi ha fet història amb la seva selecció: ja és el futbolista que més partits ha jugat amb la samarreta "albiceleste", 147, els mateixos que l'exblaugrana Javier Mascherano. Dilluns, si juga contra Bolívia, superarà aquesta xifra i tindrà el rècord en solitari.

L'equip "albiceleste" ha saltat a la gespa de l'Estadi Nacional de Brasília, per enfrontar-se al Paraguai, amb Messi i el Kun Agüero de titulars. Partit còmode per a la selecció de Lionel Scaloni tot i el curt marcador: s'ha imposat per 1-0 amb un solitari gol del jugador del Sevilla Alejandro Papu Gómez i amb assistència d'Ángel Di María.

Just abans del descans, l'Argentina ha tornat a marcar, però l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha anul·lat el gol que s'havia fet un defensor paraguaià en pròpia porta, per fora de joc de Leo Messi.  L'Argentina és líder del seu grup amb 7 punts, mentre que el Paraguai és tercer, amb 3 punts.

L'Uruguai i Xile firmen taules

A l'altre partit del grup, l'Uruguai i Xile han empatat (1-1). S'ha avançat la "roja" al minut 26 amb un gol d'Eduardo Vargas gràcies a una magnífica rematada creuada. A la represa, l'Uruguai ha empatat en una jugada amb protagonisme per a dos exjugadors del Barça: servei de córner que Luis Suárez lluita per rematar i Arturo Vidal s'acaba ficant la pilota a la seva porteria.

Xile és segon del seu grup amb 5 punts que li permeten també classificar-se per als quarts de final. L'Uruguai, de la seva banda, suma el seu primer punt després de dos partits i trenca una ratxa de quatre partits sense veure porta.