Laporta, desbocat al vestidor de Cornellà

El president blaugrana s'ha sumat a la festa dels jugadors i ha rebut el pertinent bany
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Laporta

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estat un dels grans protagonistes de les celebracions de l'equip als vestidors, on s'ha mostrat desfermat. El dirigent blaugrana ha afirmat després de la consecució de LaLiga al RCDE Stadium que l'equip ha tornat «la il·lusió al barcelonisme» i ha subratllat que ha estat un títol «molt treballat i amb molt d'esforç».

 

El màxim mandatari blaugrana ha assegurat que guanyar quan faltaven quatre jornades per al final «ha estat històric». A més, s'ha mostrat esperançat que aquest nou trofeu a les vitrines sigui "l'inici d'una etapa" molt positiva per a l'entitat catalana.

Laporta va destacar la figura de Xavi Hernández: «Ha estat determinant. Ha treballat perquè puguem oferir un futbol de qualitat i de feina. Tenim un gran tècnic i un gran 'staff'. Té coneixements del futbol en general i de la nostra institució».

El president, en qualsevol cas, ha insistit que l'entitat sempre es va mostrar prudent sobre les opcions d/aconseguir aquest títol de LaLiga. «Pensàvem que anàvem pel bon camí, però mai no pots dir que està fet. Qualsevol equip pot complicar-te un partit», va reflexionar.

De cara al futur, el dirigent de l'entitat blaugrana va apuntar que el club està «treballant per tenir un equip encara més competitiu la temporada que ve», sense oblidar la línia d'«austeritat econòmica» de l'entitat.  

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut