Javier Tebas, president de LaLiga, en una imatge d'arxiu

LaLiga proposa començar la temporada 2021-22 el 15 d'agost

L'organisme presidit per Javier Tebas traslladarà la proposta a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) després d'haver-la presentat a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE)
Redacció Esport3

LaLiga ha acordat que la temporada 2021-2022 comenci el cap de setmana del 14 i 15 d'agost i traslladarà la proposta a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) després d'haver-la presentat a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

Els clubs de Primera i Segona han mantingut aquest dijous una trobada en què s'han debatut les dates del pròxim campionat, a l'espera de rebre l'autorització de l'RFEF, segons ha confirmat l'organisme presidit per Javier Tebas.

En la reunió també s'han tractat altres qüestions com és el retorn del públic dels estadis, autoritzada pel govern espanyol fa 24 hores a les zones que es troben en fase 1 de la pandèmia. La mesura, reclamada des de fa temps per Laliga davant l'evolució de la crisi sanitària i la presència d'espectadors en competicions d'altres esports i en partits de les categories no professionals de futbol, ​​permetrà l'assistència de públic als partits de Primera i Segona Divisió.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut