La trucada urgent de Florentino a Benzema que inquieta el Madrid

La trucada urgent de Florentino a Benzema que inquieta el Madrid

El davanter francès medita posar rumb a l'Aràbia Saudita

El futur de Karim Benzema és una incògnita i al Reial Madrid estan molt pendents de la seva decisió. Florentino Pérez no ha dubtat a posar-se en contacte amb el jugador per conèixer de primera mà quina és la seva posició. El president del Reial Madrid sempre ha tingut una relació molt estreta amb Benzema i, davant les informacions que han sortit, ha volgut trucar a l'atacant francès per saber què hi ha de cert. Florentino Pérez li ha volgut donar la seva opinió en assabentar-se dels dubtes que té el jugador.

La baixa de Karim seria més que significativa, encara que el màxim mandatari merengue considera que es mereix decidir què farà amb el seu futur. Segons el portal Defensa Central, Florentino Pérez així li ho ha fet arribar a Benzema:

"Si te'n vas, digues-m'ho; et mereixes fer el que creguis que és millor per a tu."

La decisió no està presa

El jugador francès li ha volgut donar les gràcies per la seva resposta i li ha comentat que li farà saber la decisió final en qüestió de dies. Fa uns quants mesos que Benzema té contactes amb l'Aràbia Saudita i l'oferta de 200 milions d'euros ha fet que es plantegi seriosament la seva continuïtat. Els últims problemes físics l'han obligat a prendre's un període de reflexió que l'ha fet dubtar sobre si tornarà al seu millor nivell.

 

Accelerar el fitxatge d'un "9"

Si s'acaba confirmant la sortida de Benzema, el Reial Madrid haurà d'actuar amb rapidesa i tancar un davanter de primer nivell en un mercat molt reduït. El club blanc li ha demanat a Karim que comuniqui aquesta decisió com més aviat millor per poder reaccionar amb temps.

El Reial Madrid té diversos jugadors a la seva agenda, però cap s'acosta al nivell de Benzema. Les dues principals opcions són Joselu i Firmino. Florentino desitja que Karim continuï l'any que li resta de contracte, però no hi posarà cap inconvenient si decideix marxar.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut