Luka Modric i Sergio Busquets durant l'últim clàssic (Reuters)

La Supercopa d'Espanya es jugarà els dies 13 i 16 d'agost

L'assemblea de la Federació Espanyola ha aprovat les principals dates de les competicions estatals i ha designat De Burgos Bengoetxea i Sánchez Martínez per dirigir els dos partits entre el Barça i el Reial Madrid
Actualitzat

L'assemblea de la Federació Espanyola de Futbol d'aquest dimecres ha confirmat les dates de les principals competicions estatals. La més immediata és la Supercopa d'Espanya entre Barça i Reial Madrid, que obrirà la temporada 2017-18 de forma oficial.

El Barça-Reial Madrid, corresponent a l'anada de la competició, es jugarà al Camp Nou el diumenge 13 d'agost. La tornada es lliurarà a l'estadi Santiago Bernabéu el dimecres 16 d'agost. Els horaris encara no estan determinats.

L'assemblea ha aprovat també per unanimitat que la Lliga comenci el cap de setmana del 20 d'agost i s'acabi el 21 de maig. La final de la Copa del Rei es disputarà el 21 d'abril.

De Burgos Bengoetxea i Sánchez Martínez, àrbitres designats

El col·legiat basc Ricardo De Burgos Bengoetxea i el murcià José María Sánchez Martínez han estat designats pel Comitè Tècnic d'Àrbitres de la RFEF per dirigir els dos partits de la Supercopa d'Espanya. De Burgos Bengoetxea dirigirà el partit d'anada al Camp Nou i Sánchez Martín xiularà la tornada al Bernabéu.

De Burgos Bengoetxea, nascut a Bilbao el 16 de març del 1986, va debutar a Primera Divisió el 23 d'agost del 2015; i José María Sánchez Martínez, nascut a Múrcia el 13 d'abril del 1983, també va debutar en la màxima categoria el 2015 i és internacional des del 2017.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut