Iniesta celebra el gol que va donar la victòria a Espanya en la final del Mundial. (Foto: EFE)
Iniesta celebra el gol que va donar la victòria a Espanya en la final del Mundial. (Foto: EFE)
Espanyol

La plantilla de l'Espanyol agraeix el gest d'Iniesta amb Jarque

Els jugadors de l'Espanyol, que avui han començat la temporada després d'un mes de vacances, han elogiat el gest que va tenir Andrés Iniesta, que en el moment de celebrar el gol va tenir un record per a l'exespanyolista Dani Jarque, mort el 8 d'agost passat. "Va ser un moment de molta emoció. Sabia que Jarque i Iniesta eren molt amics i esperava un detall com aquest. Cal donar-li les gràcies pel que va fer i va demostrar que al marge de ser un gran futbolista, és una gran persona", ha dit David García. "Em vaig emocionar molt; va ser un gran moment. No m'ho esperava i va ser una cosa increïble. Jarque era un gran amic d'Iniesta. Després del partit, em vaig posar a plorar per la victòria a la final, per Dani Jarque i per Iniesta", ha assenyalat Ferran Corominas, un dels millors amics de Jarque.

Actualitzat
"El gest d'Iniesta va fer que la final encara fos més emotiva. Després del gol, que va ser un gran moment, tenir aquest detall és una cosa que cal agrair. Iniesta és un gran jugador i una excel·lent persona i va demostrar que sempre portarà Jarque al cor", ha apuntat Moisés Hurtado, un altre dels capitans.

"Dani Jarque, sempre amb nosaltres" es podia llegir a la samarreta que portava Iniesta sota l'oficial i que no va dubtar a ensenyar al món quan va aconseguir el gol que va donar la victòria a Espanya a la final del Mundial contra Holanda. "No havia pogut rendir-li homenatge abans", va confessar Iniesta al final del partit.

Respecte a la victòria d'Espanya en el Mundial, els tres futbolistes van coincidir a felicitar el combinat nacional dirigit per Vicente del Bosque. "Estem molt contents, perquè s'ho mereixen. És un moment històric i un dia per recordar", ha subratllat Moisés Hurtado. "Estic molt content pel triomf de la selecció. Vaig veure el partit a casa i em vaig alegrar molt per la victòria. Significa molt per al futbol espanyol", ha comentat Corominas. David García, de la seva banda, ha reconegut que en moments com el d'ahir a la nit "un sent enveja sana". "Estic molt content per la victòria, perquè és una gran selecció i penso que s'ho mereixen. Va ser una gran victòria i un èxit difícil d'igualar", ha sentenciat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut