Vot de censura

La moció de censura continua envoltada de polèmica

El club proposa ajornar-la fins al 15 de novembre, mentre que els promotors amenacen amb mesures judicials si no es fa en les dates fixades
Xavi Lemus Actualitzat
TEMA:
Josep Maria Bartomeu

La data per exercir la votació de la moció de censura continua envoltada de polèmica. Segons el Barça, fins que no estigui aprovat el protocol per part de la Generalitat no es podrà preparar tot el dispositiu. I per fer-ho possible argumenten que necessiten un mínim de quinze dies. Per tant, tenint en compte que en la reunió d'ahir entre el club i la Generalitat no van arribar a cap acord definitiu, no veuen possible que els socis passin per les urnes en les dates aprovades recentment per la Junta, l'1 i 2 de novembre. Segons el vicepresident Jordi Cardoner:

"A partir del dia que es confirmin aquests protocols, nosaltres com a club necessitem 15 dies per poder organitzar la logística d'aquestes desenes de milers de persones que votaran a les 21 seus electorals".

 Pels promotors de la moció de censura, aquesta postura de la Junta actual vulnera els estatuts del club, que marquen un màxim de 20 dies des de la validació de les signatures, és a dir el dia 2 de novembre, com a data límit per a la votació. Per Jordi Farré:

  "Estem emprenyats i esperem que es resolgui i que finalment el dia 1 i dia 2 es pugui votar. Ells juguen amb l'avantatge que la justícia va al ritme que va. Ells se saltaran els estatuts, però al final se'n poden derivar responsabilitats jurídiques".

Ara, el club ha de revisar el protocol a instàncies de la Generalitat per aconseguir l'aprovació definitiva. I les dues parts s'han emplaçat a dimarts o dimecres de la setmana que ve per tornar-se a reunir.

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut