La catalano-holandesa Ragna Debats i el francès Thibaut Garrivier guanyen l'ultramarató de la Transvulcania

Debats ha completat l'ultramarató en 8 h:09:25 i Garrivier ho ha fet en 7:11:04
Actualitzat

El francès Thibaut Garrivier i la catalanoholandesa Ragna Debats han estat els grans triomfadors de l'onzena edició de la Transvulcania. Els dos protagonistes estel·lars de la jornada inscriuen per primera vegada el seu nom en el palmarès de la prova més internacional i reconeguda de La Palma.

Ragna Debats ha arribat a la meta, després de completar els 74,3 quilòmetres, amb un temps de 8h: 09: 25, amb molt avantatge respecte a la segona classificada, la francesa Anne-Lise Rousset (8h:25:11), i de la tercera, la nord-americana Megan Kimmel (8h:35:03). 

En categoria masculina, el francès Thibaut Garrivier ha entrat per la porta gran en el món del 'Trail Runer' com a nou campió de la Transvulcania. Garrivier, de 26 anys, és el primer francès que guanya la prova,i ho ha fet amb un temps de 7:11:04. El francès ha rebaixat en més de 30 minuts el crono del vencedor del 2018.

Han completat el podi el rus Dimitri Mitiaev i el suec Peter Engdahl, que van entrar a la meta amb un temps de 7:14:23 i 7:21:28, respectivament.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut