La BBC triomfa amb Vicky Sparks, la primera narradora de futbol al Mundial

La periodista anglesa va fer la narració per a la BBC One del partit Portugal-Marroc
Actualitzat
TEMA:
Mundial Rússia 2018

El futbol que s'ha vist fins ara el Mundial no passarà a la història, però sí que es recordarà la transmissió que va fer ahir la BBC One del partit Portugal-Marroc, ja que, per primera vegada, una dona ha narrat un partit d'un campionat del món

S'ha hagut d'esperar fins al 2018 per sentir una dona com a narradora principal d'un partit de futbol. L'elegida ha estat Vicky Sparks, una periodista que participa habitualment en programes esportius de la BBC, com Final Score, i també a Radio 5 Live. La seva narració va estar en la línia del que fa habitualment la BBC, lluny del que estem acostumats en altres països. El punt més àlgid va ser el moment de l'únic gol del partit, que va marcar Cristiano Ronaldo.

Vicky Sparks va tenir com a company en la narració Martin Keown, exjugador internacional de l'Arsenal. La BBC també té com a comentaristes per a aquest mundial Gary Lineker, Rio Ferdinand, Frank Lampard i Alan Shearer.

La narració d'ahir va ser celebrada per molta gent, però la protagonista també va ser criticada a les xarxes només pel fet de ser dona. Entre aquests tuits, un de John Terry, un dels millors jugadors de la història del futbol anglès, que va escriure: "Veient el partit... sense so". Posteriorment el va esborrar i va dir que la televisió li funcionava malament.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut