Kubo intentant escapar-se del Reial Madrid (EFE)

Kubo s'indigna contra el Madrid: "A la Champions no els xiularan aquesta falta"

El jugador de la Reial Societat es queixa de l'arbitratge del partit, que va anul·lar el seu gol per una falta prèvia
Redacció Esport3 Actualitzat

La victòria per la mínima del Reial Madrid contra la Reial Societat (0-1) deixa la Lliga pràcticament sentenciada. També deixa les crítiques i la polèmica sobre la taula, ja que continua el capítol de les decisions arbitrals a favor dels blancs. El duel queda marcat pel gol anul·lat de Take Kubo a la primera part amb la intervenció del VAR per una falta prèvia d'Ander Barrenetxea a Aurélién Tchouaméni. Kubo es va mostrar molt crític amb la decisió del col·legiat José Luis Munuera Montero.

"Barrene va a robar la pilota i el jugador, que la perd, s'adorm. No sé què passarà a la Champions League, però jo crec que no l'hi xiularan."

El jugador va considerar que la Reial Societat va ser molt superior al Reial Madrid, i per això va aprofitar per deixar anar la seva indignació després del duel.

"Qui ha vist el partit sap que ens mereixíem guanyar. És una pena per a l'afició, que ha vingut malgrat la pluja i el canvi d'horari."

I va afegir:

"Vaig fer el gol i hem tingut dues o tres ocasions clares. Més que encert, és sort en la seva jugada. Crec que en noranta minuts han arribat dues o tres vegades, i nosaltres set. Hem estat superiors i dominants. Però el que importa és el resultat i és una pena."

L'opinió d'Alguacil

El tècnic de la Reial Societat, Imanol Alguacil, ha donat la raó al seu jugador, però tampoc ha volgut ficar-se gaire en aquesta polèmica, i per això s'ha pronunciat sense entrar gaire en detalls.

"Crec que molt pocs equips poden dir que han fet un partit així davant aquest rival, però no marxem contents. Marxem enfadats i fastiguejats, perquè crec que ens mereixíem una mica més."

 
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut