Koeman: "Messi i de Jong necessiten descans"

El tècnic neerlandès ha deixat fora de la convocatòria de Champions l'argentí i l'holandès. Ha tornat a carregar contra el calendari que, segons ell, provoca lesions com la de Sergi Roberto.
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

Les absències de Leo Messi i Frenkie de Jong són la nota més destacada de la convocatòria de Ronald Koeman per al partit de Champions que els blaugranes jugaran demà a Ucraïna:

Necessiten descansar. Tots dos han jugat gairebé tots els minuts de tots els partits. I, a sobre, han jugat amb les seves seleccions. En el cas de Messi, a més, amb un viatge llarg procedent del Perú. Tenint en compte que la situació a la Champions és còmoda, hem pensat que és un bon moment perquè descansin

Al tècnic barcelonista li han tornat a preguntar també sobre el rendiment de Messi aquesta temporada

Entenc que em pregunteu això però parlem massa d'ell. És normal perquè ha tingut molta influència en el que ha aconseguit aquest equip. Però estic convençut que encara és el jugador que necessitem.

Ronald Koeman també ha parlat de la plaga de lesions que afecta l'equip i, en aquest sentit, ha tornat a carregar contra el calendari

Jugar cada tres dies és una bogeria. Crec que la UEFA i la FIFA haurien d'estudiar com estem tractant els jugadors. Sergi Roberto s'ha lesionat per culpa d'aquesta sobrecàrrega de partits. Els casos d'Ansu i Piqué són diferents però la de Sergi Roberto és clara. Cal fer-hi alguna cosa.

Koeman ha lamentat la baixa de Piqué i ha explicat que Umtiti podria estar llest d'aquí dues setmanes. En aquest sentit, ha deixat oberta la possibilitat que aquest dimarts tingui minuts el central del filial Oscar Mingueza, que forma part de la convocatòria. Una llista on també hi ha el migcentre Matheus.

Al mercat d'hivern veurem què és el que podem fer. Ja vam intentar reforçar aquesta posició al mercat d'estiu. Hi ha dos o tres demarcacions on ens aniria bé reforçar però ja veurem on podem arribar.

Sobre la situació de l'equip a la Lliga, Koeman ha dit que no està satisfet dels resultats però sí del treball de l'equip.

No puc estar content dels resultats que hem tret. Però sí de la feina que estan fent els jugadors. Estic convençut que al final del campionat estarem lluitant amb els primers. Ara el calendari ens és favorable, amb uns quants partits a casa que ens han de permetre recuperar terreny.

Sobre la possibilitat de canviar de dibuix tàctic, Koeman ha dit que els seus jugadors poden adaptar-se a diferents sistemes, però que no creu que aquest sigui el principal problema. Koeman també s'ha referit al rival de dimarts, el Dinamo de Kíev. De l'equip ucraïnès n'ha dit que al Camp Nou ja van demostrar de què són capaços i que hauran de fer un bon partit per guanyar.

 

 

ARXIVAT A:
Messi Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut