Kei Nishikori no falla i Alexander Zverev perd en el seu debut al Barcelona Open Banc Sabadell

El tenista japonès s'ha vist obligat a remuntar davant del nord-americà Taylor Fritz, a qui ha acabat superant per 7-5 i 6-2, mentre que l'alemany, cap de sèrie número dos, ha caigut derrotat de forma sorprenent contra el xilè Nicolás Jarry (3-6, 7-5 i 7-6)
Actualitzat
TEMA:
Barcelona Open

Kei Nishikori no ha fallat en la seva estrena al Barcelona Open Banc Sabadell i ha superat Taylor Fritz per 7-5 i 6-2. El matx, que s'ha endarrerit per la pluja, ha durat poc més d'una hora i mitja. El japonès, però, no ha començat amb gaire bon peu i s'ha vist obligat a remuntar un 1-4 en el primer set. En el segon, però, el tenista nord-americà s'ha vist minvat de forces i ha necessitat atenció mèdica. Fritz ha pogut tornar a la pista, però només li ha servit per certificar la seva eliminació.

La gran sorpresa de la jornada ha estat l'eliminació d'Alexander Zverev, cap de sèrie número dos, i que ha perdut contra el xilè Nicolás Jarry en un duel maratonià en tres sets per 3-6, 7-5 i 7-6. El tenista alemany, número tres del rànquing mundial de l'ATP, s'ha vist sorprès pel botxí de Marcel Granollers en primera ronda i deixa el torneig sense un dels grans aspirants al títol.

En altres partits destacats del dia, el mataroní Albert Ramos s'ha desfet de Cameron Norrie per un doble 6-2. El tenista català ha tingut un debut còmode contra el britànic per accedir a la segona ronda.

Per la seva banda, David Ferrer també s'ha estrenat amb una contundent victòria contra l'alemany Mischa Zverev per 6-3 i 6-1 en la seva última participació al Godó com a professional. El tenista de Xàbia, de 37 anys i amb 27 títols ATP al seu palmarès, s'enfrontarà en segona ronda al francès Lucas Pouille, quinzè cap de sèrie del torneig i a qui mai ha guanyat en els seus dos enfrontaments anteriors.

 

 

ARXIVAT A:
Barcelona Open
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut