Jorge Lorenzo participa com a productor en la pel·lícula documental "Barça Dreams"

La pel·lícula s'estrena el proper 9 d'octubre a 17 sales de l'estat espanyol i ja es pot veure en pantalles del Regne Unit, Mèxic o Hondures
Actualitzat

Presentació del documental "Barça Dreams", que combina entrevistes a noms en majúscules del passat i del present del FC Barcelona, com Johan Cruyff, Louis van Gaal, Gary Lineker, Xavi Hernández, Gerard Piqué o Leo Messi, amb imatges d'arxiu i inèdites dels millors i els pitjors moments de la història del club blaugrana. En paraules del seu director, Jordi Llompart, l'objectiu de la pel·lícula era explicar què és el Barça a la gent de fora de Catalunya i que no entén el significat del "més que un club".

El protagonista de la presentació ha estat una persona que no té res a veure amb el Barça, més enllà que se'n declara aficionat, seguidor i admirador: el pilot de MotoGP Jorge Lorenzo. I és que el mallorquí ha participat activament en el projecte de la pel·lícula com a coproductor. "Les meves passions són les motos, el Barça i el cine, i per primer cop tenia l'oportunitat de barrejar dues d'elles", ha confessat.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut