Jordi Viladoms assumirà la direcció esportiva de la divisió de raids de KTM

Jordi Viladoms es retira de la competició i assumirà la direcció esportiva de raids a KTM Motorsport

El pilot d'Igualada ja feia temps que es plantejava posar fi a la seva carrera esportiva i l'oferta de la marca austríaca ha estat decisiva
Actualitzat

Subcampió al Dakar 2014, quart el 2010 i subcampió al Mundial de Raids el 2012. Són algunes de les fites que formen part del palmarès de tota una icona del motor, Jordi Viladoms. L'igualadí, de 36 anys, ha decidit baixar de la moto definitivament, i és que KTM li ha posat sobre de la taula una oferta que no podia rebutjar: la direcció esportiva de la divisió de raids.

El ja expilot s'ha mostrat molt content del pas que fa: "Crec que és el millor moment per acabar la meva carrera esportiva, em sento molt orgullós del que he aconseguit i de tot el que m'ha donat aquest esport. Després de la proposta de KTM tot ha estat molt fàcil i natural. Me n'he adonat que em sento més motivat com a director esportiu que com a pilot".

Viladoms encapçalarà un dels equips més potents, ara mateix, en el món dels raids. KTM acaba de guanyar el seu quinzè Dakar i és un dels equips que sempre lluiten per la victòria en totes les competicions en què participa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut