Johann Zarco, en una imatge d'arxiu (Reuters)

Johann Zarco no continuarà a KTM l'any 2020 i Dani Pedrosa no el substituirà

La marca austríaca s'ha plantejat el retorn de Pedrosa a la graella, però el pilot vallesà ha rebutjat aquesta opció
Actualitzat

Johann Zarco era la gran aposta de KTM per a aquesta temporada però l'adaptació del francès amb la marca austríaca no ha estat del tot reeixida. Zarco obté molt pitjors resultats que els que va obtenir els dos anys precedents amb Yamaha. Aquesta temporada, la seva millor classificació ha estat un desè lloc al Gran Premi de Catalunya i actualment ocupa la 17a posició amb 22 punts. I tampoc aguanta la comparació amb el seu company d'equip, Pol Espargaró, que suma gairebé el triple de punts.  

KTM ja està treballant diferents opcions de cara a la següent temporada i una d'elles -que no sembla la més plausible ara com ara- seria donar-li la segona moto a un pilot experimentat com és Dani Pedrosa, de qui estan mol contents a la firma austríaca des que el van contractar com a pilot provador. Així, almenys, ho admetia Hubert Turkenpolz, membre de la junta directiva de KTM, en paraules al portal Speedweek.

"La meva solució preferida per al Red Bull KTM Factory Team seria una parella de pilots Pol Espargaró-Dani Pedrosa. Però en Dani va firmar un contracte de pilot de proves i va declarar explícitament que no estava disponible per competir Però li tornarem a preguntar, perquè ara tenim una situació nova". 

Però aquesta opció ha estat rebutjada pel mateix Dani Pedrosa:

"Jo sóc pilot provador i penso que aquest serà el meu paper en el futur. Ara estic molt més relaxat, no tinc pressió, i em puc concentrar en els tests i no fixar-me en les curses. Aquest no és el meu pla ara mateix" .  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut